Ceramic Coat PLUS kan worden aangebracht op uw auto en geeft een uiterst duurzame, kristalheldere finish die uw autolak beschermt tegen schadelijke stoffen.

Na een Ceramic Coat behandeling is de coating gegarandeerd zolang u eigenaar bent van de auto. Uw auto in de was/wax zetten hoeft niet meer. Bij veel andere lakbeschermingsproducten is het regelmatig wassen met een dure ‘enhancer’ (middel om de glans te reactiveren) de enige manier om de glans te behouden en daarom een voorwaarde voor de garantie. Ceramic Coat heeft geen extra behandelingen meer nodig. Om de levenslange garantie te behouden hoeft u enkel na behandeling eens per 5 jaar langs de verkopende dealer te gaan voor een controle.

Zonder Ceramic Coat lakbescherming kan na verloop van tijd de autolak dof worden en verkleuren bij blootstelling aan luchtverontreinigende stoffen en zware chemicaliën van de wasstraat. De autolak zal geleidelijk doffer worden en de poriën steeds groter waardoor het schoonmaken en wassen van de auto steeds moeilijker wordt.

diagram

Ceramic Coat PLUS hecht aan de poriën van de autolak, lichtmetalen velgen, bumpers en glas*.

Voordelen van Ceramic Coat PLUS:

Uiterlijk

Beschermt en versterkt de glans van de lak en zorgt dat uw auto er aantrekkelijker uitziet als het tijd is om deze te verkopen.

Bespaart tijd

Ceramic Coat PLUS stoot vuil af waardoor het schoonmaken van uw auto makkelijker en sneller gaat.

Bespaart geld

Door minder ophoping van vuil hoeft u uw auto niet opnieuw te polijsten. Dit scheelt geld dat u normaal zou besteden aan was- en poetsbeurten.